Video digitaliseren

Video digitaliseren

Tapes overzetten naar digitale bestanden, video digitaliseren; dat doe je best met kennis van zaken. Waarom?

  • Kwaliteitsverlies: goedkoop blijkt vaak slechte koop. En dat is jammer, want meestal gaat het toch om kostbare herinneringen.
  • Tijdverlies: het digitaliseren van oude banden kost tijd. Veel tijd. Het overzetten gaat immers maar zo snel als de tape loopt.

Waarom herinneringen overzetten?

Herinneringen vervagen en de techniek staat niet stil. Wie heeft er nog een videorecorder in huis? En wat doe je dan met al die banden?

Geniet weer van vergeten momenten en oude projecten op de computer of televisie en creëer ruimte voor andere dingen.

Wilt u wel een digitale versie van uw tapes maar geen pottenkijkers? Gaat het om vertrouwelijke beelden? Geen probleem, op eenvoudig verzoek houden we rekening met de vertrouwelijkheid van uw familie of klanten. Van VHS naar digitaal

Ik garandeer een optimale kwaliteit bij het overzetten van uw oude banden. In eerste instantie tijdens het inladen maar ook in de nabewerking. Ik ga op zoek naar de zwakke punten en corrigeer fouten met professionele software.

Digitaal formaat

Ik lever uw video’s af op een medium naar keuze. Meestal gaat het om een DVD of externe harde schijf. Zorg er wel voor dat er geen bestanden op de harde schijf staan.